Footpass kwaliteitslabel 2012-2015

footpass.jpg
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:

[ ]
vrijdag 28 april 2017
Jeugdtornooi 2017

jeugdtornooi_2017.png

|Geplaatst door Webmaster  op vrijdag 28 april 2017 - 09:20:44 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

woensdag 19 april 2017
U9 gaat Internationaal !

u9_internationaal.jpg
 
Onze U9 hebben deelgenomen aan een Internationaal Tornooi in Nijmegen (NL)
 
Vanaf de ontvangst kon je voelen dat alles ging in orde zijn met goede ontvangst en begeleiding naar de parking. Met kleedkamers die altijd proper waren en lockers waar we onze zaken kwijt konden.
De velden lagen er perfect bij maar waren wel enorm groot want we speelden op een half veld ( middellijn tot doellijn met de goals geplaats op de uitlijnen) en met een nummer 5 als bal en in 7-7.
Op de middag was er een lunchpakket voorzien voor de kinderen en begeleiders met sandwiches. De organisatie van de uren dat we moesten spelen na de kwalificatie kon wel een stuk beter want het was steeds gaan kijken in de kantine tegen wie en op welk veld we moesten spelen en in principe konden ze het hun makkelijk maken want er waren 2 TV schermen in de kantine waar je alles zou laten kunnen opkomen.

Nu wat het sportieve betreft zijn we iets te laat wakker geschoten maar ik moet er wel bijzeggen dat het voor mij een tornooi was met wel goede ploegen ( de eerste wedstrijd werden we gewoon weggespeeld). In totaal waren er 20 ploegen in poules van 5 en hebben we in totaal 7 wedstrijden gespeeld waarvan 3 gelijk , 2 gewonnen en 2 verloren met een 11de plaats tot gevolg en kon het mooier eindigen dan dat de laatste wedstrijd beslist werd met penalty's waar er maar 5 mochten trappen van de 7 op het veld en uiteindelijk beslist in ons voordeel na de 8ste penalty. We stonden in een poule met 3 Nederlandse ploegen en 1 Duitse

We kunnen hier als groep ouders en spelers alleen maar tevreden mee zijn dat we het initiatief genomen hebben van ons in te schrijven. Op de foto zie je dan ook alleen maar blije gezichten.
De echt negatieve punten waren er ook door een blessure van Jarno voor de rest van het seizoen ( blessure van een paar weken geleden die terug opkwam) en dat Steven met zijn dochter naar de kliniek moeten gaan is aangezien ze slecht gevallen was en de EHBO vreesde voor een breuk maar uiteindelijk zonder erg.

Aangemeld door Guy Rottiers

|Geplaatst door Webmaster  op woensdag 19 april 2017 - 13:46:43 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

zondag 16 april 2017
Paastornooi Wijgmaal

guillaume_dennis.jpg
 
Guillaume Dennis werd zaterdag tot beste keeper uitgeroepen op het U13 paastornooi in wijgmaal !
 
Proficiat !
 
Aangemeld door Fabrice Cassimans

|Geplaatst door Webmaster  op zondag 16 april 2017 - 13:32:00 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

woensdag 15 maart 2017
KAMEROEN TRAINT OP KAMPENHOUT !!

cameroon.png

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart komt de Nationale ploeg van Kameroen (Afrikaans kampioen)
trainen op het veld van SK Kampenhout (Zeypestraat)
 
Trainingen met Hugo Broos gaan telkens door om 16u00.
 
Iedereen welkom !

|Geplaatst door Webmaster  op woensdag 15 maart 2017 - 09:31:37 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

dinsdag 14 maart 2017
Dribbel -en Multi Move festival

soccer-ball-and-shoe-sm.pngBeste Ouders, spelers,

Namens de cursisten wil ik jullie alvast bedanken voor jullie inzet en aanwezigheid op de extra trainingen van de afgelopen zondagen.
Ik ben er van overtuigd dat de spelers er iets van hebben opgestoken.
Om de reeks extra trainingen aan U6 en U7 af te sluiten organiseren wij nu Zondag 19 maart 2017 een Dribbel -en Multi Move festival
dit gaat van start om 13h30 en sluit aan met de start van onze jeugddag op de zeype.
Dit festival maakt deel uit van het examen van de deelnemende trainers van JvK, tijdens dit festival worden de basistechnieken
van het voetbal uitgelegd met de nadruk op het dribbelen. Het Multi Move festival is een hindernissen parcours dat de basis motoriek van de speler verbetert.

Aangemeld door Tim Janssens,
Coördinator JvK

|Geplaatst door Webmaster  op dinsdag 14 maart 2017 - 08:22:29 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

maandag 27 februari 2017
Voetbalmatch zonder scheidsrechter in Kampenhout.

ringtv26022017.png

Zaterdag 25/02/2017 hield SK Kampenhout een opvallende fairplay-actie. De jeugdploegen van SK speelden zonder scheidsrechter. De spelers kregen de kans om alles zelf op te lossen. Trainers en ouders mochten ook niet staan roepen aan de kant.
Maar liefst 16 jeugdploegen van SK Kampenhout speelden gisteren een wedstrijd zonder de man in het zwart. De spelertjes verantwoordelijkheidszin bijbrengen, daar draaide het om. Daarom ook mochten de trainers geen aanwijzingen geven langs de zijlijn en moesten de supporters zwijgen. “Het is op de tanden én op de nagels bijten”, lacht U11-trainer Fabrice Cassimans. De fairplaydag was een schot in de roos. 

Kampenhout overweegt om deze manier van werken ook in de competitie toe te passen.[ Lees verder ... ]
|Geplaatst door Webmaster  op maandag 27 februari 2017 - 14:03:11 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

zondag 19 februari 2017
Twee ploegen gehuldigd op kampioenenviering

img_6089_1.jpg img_6105_1.jpg
(© foto's Jeroen Goolaerts)

Vrijdagavond werden twee ploegen van SK Kampenhout gehuldigd op de jaarlijkse kampioenenviering van de Gemeente Kampenhout.

De U11 wonnen in 2016 de provinciale én nationale finale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad.
Het eerste elftal werd na een spannende strijd kampioen in tweede provinciale A en promoveerde zo opnieuw naar eerste provinciale. (JG)

|Geplaatst door Webmaster  op zondag 19 februari 2017 - 20:01:23 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

zondag 22 januari 2017
SK Kampenhout en SK Kampelaar fuseren tot Sporting Kampenhout

Op een druk bijgewoonde persconferentie in de kantine van het Gemeentelijk Stadion werd de fusie tussen SK Kampenhout en buur SK Kampelaar bekendgemaakt. De huidige eerste- en tweedeprovincialer smelten samen tot één volledig nieuwe club die de naam "Sporting Kampenhout" zal dragen.
 
img_5429_1_1x.jpg
Tim Janssens, Andries Vanhoof, Geert Heremans en David Pannis op de persconferentie.

Geert Heremans, voorzitter van SK Kampenhout, mocht de primeur bekendmaken. “Volgend seizoen verdwijnen SK Kampenhout en SK Kampelaar en worden samen één volledig nieuwe fusieclub: Sporting Kampenhout. Ik hoor iedereen al vragen waarom. De reden is eenvoudig; samen zijn we gewoonweg veel sterker. Iedereen met wat gezond verstand is het daarmee eens. SK Kampenhout heeft sterke punten, de know how en een goede jeugdwerking. SK Kampelaar van zijn kant werkt in een positieve sfeer en de club heeft dat volkse karakter. Als we dat alles samenbrengen komen we er veel sterker uit.”
 
img_5444_1_1.jpg
Het nieuwe logo van fusieclub Sporting Kampenhout.
 
“Ook economisch gezien drong een fusie zich op. Er zijn minder inkomsten en de onkosten stijgen ieder jaar. Het is de laatste jaren steeds moeilijker om het plaatje rond te krijgen. Het was dus tijd voor een nieuwe gezonde voetbalclub waar iedereen uit Kampenhout trots op mag zijn. We hopen dat alle inwoners van onze gemeente zich hierin kunnen vinden en dat we samen in de toekomst nog schitterende momenten mogen beleven. We willen een vaste waarde blijven in eerste provinciale en willen daarbij graag een hoofdrol spelen. Ook al staan we nu op aan de leiding, die promotie naar de derde amateurklasse is geen must. Anderzijds gaan we de kans om te promoveren ook niet laten liggen als ze zich voordoet. Wat betreft onze jeugdploegen, zouden we in de toekomst ook graag interprovinciaal spelen. We willen daarbij zeker onze regionale jeugdploegen niet uit het oog verliezen.”

“Ook de taakverdeling binnen de nieuwe bestuursploeg werd al voor een groot deel uitgewerkt. Andries Vanhoof, nu voorzitter van SK Kampelaar, wordt de eerste voorzitter van Sporting Kampenhout. Ikzelf wordt vice-voorzitter en zal Andries met al mijn ervaring bijstaan. Tim Janssens wordt jeugdverantwoordelijke en David Pannis wordt de sportief verantwoordelijke voor de beide eerste ploegen. Hij staat ook in voor de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal. Hij zal hierbij worden bijgestaan door Wesley Moreels en Bart ThielemansAndré Elinckx blijft op post als gerechtigd correspondent van de club. Ook Peter KabelFreddy Schoevaerts en Kaatje Fermon blijven actief in het bestuur. We hopen onze ploeg nog met enkele mensen te kunnen uitbreiden.”
 
img_5457_1_1x.jpg
David Pannis, Andries Vanhoof, Geert Heremans en Tim Janssens van het nieuwe clubbestuur.
 
Dan nam Andries Vanhoof het woord. “Ik ben oud-speler van SK Kampenhout en sinds twee jaar voorzitter van SK Kampelaar. We zullen zowel op als naast het veld de nieuwe fusieclub versterken. Het gaat hier zeker niet om een opslorping van SK Kampelaar. Bedoeling is dat enkele van onze spelers de overstap naar de nieuwe club gaan maken. Met Lionel Segers (23) heeft er deze week al een eerste speler een contract getekend. Hopelijk volgen er enkele anderen zijn voorbeeld. We mogen niet vergeten waar we als club vandaan komen. Ik denk hierbij vooral aan de mensen die in het verleden veel voor SK Kampelaar gedaan hebben. We trekken nu een streep onder enkele decenia Kampenhoutse voetbalgeschiedenis en beginnen vol verse moed aan een nieuw verhaal met deze fusieclub.”
 
img_5464_1_1x.jpg
Toekomstig voorzitter Andries Vanhoof met nieuwkomer Lionel Segers. (© foto’s Jeroen Goolaerts)
 
Andries Vanhoof gaf ook nog mee dat de abonnementshouders van beide clubs tot het einde van dit seizoen zowel de thuiswedstrijden van SK Kampenhout als die van SK Kampelaar kunnen bijwonen met hun seizoenskaart. Tot slot geven we nog mee dat derdeprovincialer VK Berg-Op niet in deze fusie opgaat. Het verregaande samenwerkingsproject tussen de drie clubs, Jeugd Van Kampenhout (JVK), loopt wel gewoon verder in de toekomst. (JG)
 
|Geplaatst door Webmaster  op zondag 22 januari 2017 - 15:24:59 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

woensdag 18 januari 2017
Uitnodiging persconferentie !

logo-kksk.png

Beste supporters,

Zaterdag 21 januari 2017 is er om 15u00 een persconferentie voorzien in de kantine van SK Kampenhout.
Daar mogen jullie een belangrijke mededeling verwachten !
 
Het bestuur van SK Kampenhout verwacht jullie.

 
|Geplaatst door Webmaster  op woensdag 18 januari 2017 - 15:21:45 | | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

Ga naar pagina       >>  
Nieuwsarchief
Gelukkig Nieuwjaar ! Webmaster  @ (02 jan : 21:58) (Algemeen)
Mededeling Webmaster  @ (21 dec : 09:18) (Algemeen)
En de winnaar is ... Webmaster  @ (20 dec : 10:30) (Algemeen)
De warmste week Webmaster  @ (18 dec : 21:48) (Algemeen)
Extra wedstrijd voor de winterstop. Webmaster  @ (01 dec : 20:00) (Algemeen)
Sinterklaasfeest 2016 Webmaster  @ (16 nov : 14:03) (Algemeen)
Halloween Soccer & Party ! Webmaster  @ (03 nov : 14:37) (Algemeen)
JETONAUTOMAAT ! Webmaster  @ (30 sep : 18:08) (Algemeen)
Eileen Ombania nieuwe TAJVO Webmaster  @ (13 sep : 08:45) (Algemeen)
U11 winnen zomertornooi van KAC Betekom Webmaster  @ (04 sep : 21:24) (U11 Provinciaal)
Training De Hutte afgelast. Webmaster  @ (05 aug : 13:58) (Algemeen)
Start voetbalseizoen Webmaster  @ (30 jul : 00:00) (Algemeen)
Trainingschema 2016-2017 Webmaster  @ (06 jul : 14:10) (Algemeen)
Trainers onderbouw Webmaster  @ (01 jun : 16:45) (Algemeen)
Pasdagen JvK kledij Webmaster  @ (30 mei : 22:23) (Algemeen)
U7 - the moms Webmaster  @ (25 mei : 22:18) (U7 Regionaal)
U13 schrijven geschiedens ! Webmaster  @ (23 mei : 22:35) (U13 Provinciaal)
Nieuwscategorieën
Bezoek ons ook op Facebook !

Facebook
Webshop

webshop.jpg
Sponsors van onze jeugdploegen !
kamp motors
delhaize
jillslittlethings
denies
Charming Escape
groupW
Nevejan
Bedking
pvs kbc
Van bellinghen
Walter Cleynhens
Luc Torfs
bofrost
rofra
Bon Appetit
Efdicor
Aankomende Wedstrijden

woensdag 19 april 2017
19:30U17HOUTEM - KSK
19:30U15KAMPELAAR - HOLSBEEK
donderdag 20 april 2017
18:45U12KVC.HAACHT - KSK
zaterdag 22 april 2017
9:30U13PKSK - KHO.HUIZINGEN
9:30U12PKSK - KFC.EPPEGEM
9:30U11PKSK - EPPEGEM
9:30U8PKSK - EPPEGEM
9:30U8ZEMST SP - BERG-OP
9:30U12KAMPELAAR - HEVER
9:30U11KAMPELAAR - BAAL
10:45U9BOORTMEERBEEK - BERG-OP
11:00U12KSK - VK.HOLSBEEK
11:00U8PKSK - EPPEGEM
11:00U7AKSK - GRIMBERGEN
11:00U7BERG-OP - GRIMBERGEN
11:15U21PKSK - KVC.HAACHT
11:15U15KAMPELAAR - KVC.HAACHT
11:30U17PKSK - KVC.KESSEL-LO
12:30U11VELTEM - KSK
12:30U10PKSK - TERVUREN-DUISB.
12:30U9PKSK - LONDERZEEL
12:30U6KSK - WIJGMAAL
13:30U15PKSK - KVC.KESSEL-LO
14:00U9PKSK - LONDERZEEL
14:00U6KSK - AARSCHOT
14:00U13KAMPELAAR - RITTERKLUB JETTE
14:30U15KAMPELAAR - RAP.WEZEMAAL
19:30N4CBERTEM-LEEFDAAL - KSK
zondag 23 april 2017
15:00P1CROSSING SCHAERBEEK - KSK
15:00N2AKAMPELAAR - AVERBODE-OKSELAAR
woensdag 26 april 2017
19:00U15PROTSELAAR - KSK
zaterdag 29 april 2017
09:00 - 11:35U11JEUGDTORNOOI
13:15 - 17:45U17TORNOOI KFC PERK
14:00 - 18:00U12LENTETORNOOI U12
14:00 - 18:00U9JEUGDTORNOOI HO.VELTEM
16:30 - 18:30U12JEUGDTORNOOI LINDEN
zondag 30 april 2017
15:00P1STOCKEL - KSK
15:00N4CKSK - ROTSELAAR
15:00N2AKAMPELAAR - HOLSBEEK
10:30 - 13:00U8JEUGDTORNOOI
14:15 - 17:00U6KVC HAACHT JEUGDTORNOOI
16:30 - 18:30U13JEUGDTORNOOI LINDEN
maandag 1 mei 2017
09:30 - 11:50U7TORNOOI PERK
10:00 - 14:00U10JEUGDTORNOOI HO.VELTEM
Aankomende aktiviteiten

 
29/4 - 2/5 : JVK Jeugdtornooi
 
 
(c)2016 Danny Surin for Jeugd van Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.