In memoriam: Jos De Vroe

affiche_jos_de_vroe_sm.jpg
 
Footpass kwaliteitslabel 2012-2015

footpass.jpg
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:

[ ]
Groepsfoto Jeugdploeg 2013-2014

groepsfoto2014.png
Halloween bij SKK !

affiche_halloween_2015_banner.jpg
dinsdag 13 oktober 2015
U21 KSK Kampenhout - Wolfsdonk 4-3

bal_150.pngKort gezegd: spannend matchke gezien...
 
Een droomscenario voor Alfred Hitchkok, alhoewel niet ideaal voor deze zijn tikker. Sterke start van Wolfsdonk die ons de eerste 15 minuten veel achter de bal deed hollen. Beetje bijgestuurd en we kwamen meer en meer in de wedstrijd. Jammer genoeg kwamen we op achterstand door een individuele fout, maar de kansen die we zelf creëerden werden nu wel omgezet. Gelijkstand en nog geen minuut later owngoal van ons. Alles te herdoen en we maakten gelijk en gingen er zelfs op en over en kwamen 3-2 op voorsprong. 
Nadien spatte een mooie aanval uiteen op de lat en een nieuwe individuele fout zorgde er voor dat het 3-3 werd. Maar weer lieten we het kopje niet hangen en na nog enkele gemiste kansen werd een vrije trap van op de flank binnengekopt. 4-3 winst dus en zoals beloof dat, bij een goede prestatie, ik jullie trakteer op spaghetti. De goeie prestatie was en de overwinning er bovenop is nog mooi meegenomen. Dinsdag dus training van 18u tot 19u nadien een bordje pasta en daarna kijken we met het ganse team naar België - Israël. Dus zou ik zeggen: "iedereen zoveel mogelijk in 't rood, geel of zwart en gas geven. Tot dinsdag

Aangemeld door Marc.Scholiers
|Geplaatst door Webmaster  op dinsdag 13 oktober 2015 - 15:45:07 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

maandag 05 oktober 2015
KSK - Veltem 1-0 (3/10/15) VOETBAL & SCHRIJVERS.

bal_150.png
Na de wedstrijd van zaterdag 3 oktober (1-0 winst tegen Veltem) kreeg ik na de wedstrijd zowaar goede kritieken op mijn schrijverstalent. Iemand haalde zelfs de vergelijking aan met Godfried Bomans. Achteraf blijkt waarom deze man zo met Godfried Bomans dweept. Bomans schreef ooit een roman "Een Hollander ontdekt Vlaanderen" Tja, een vleugje realisme is dan niet ver weg. Wat mezelf betreft was na de barslechte wedstrijd van vorige week en dezelfde doorgezette mentaliteit op training eerder het meer cynische "Nooit meer slapen" van Willem Frederik Hermans van toepassing. Puntjes op de i gezet op de donderdagtraining en dus op naar de wedstrijd. De concentratie vooraf was goed en blijkbaar werden er toch lessen getrokken uit de ervaringen van vorige week. Kwestie is nu om dit door te trekken tot einde seizoen. Net voor de wedstrijd begon was de geest van Bomans dan toch weer dichterbij dan we dachten. 
 
Onze lokale papparazi (Carine) was ter plekke met haar "Camera Obscura" in de aanslag. Heel leuke betrokkenheid trouwens, dank u. In de aanvangsfase bleek al snel dat de gemaakte afspraken qua veldbezetting goed werden opgevolgd en het resultaat was er dan ook naar. Weinig tot niets weggeven en zelf wat kleine kansen bijeen voetballen, jammer genoeg niet met het beoogde resultaat: ze dan ook afwerken. Als trainer en supporter ga je dan spontaan denken aan "Moeder, waarom leven wij?" van Lode Zielens. Maar niet getreurd als we het zelf niet doen is er altijd wel ergen hulp voorradig. Neil Boyd schreef daarom ooit "Alle zegen komt van boven" want de voetbalgoden, in een vruchtbare samenwerking met de doelman van Veltem, staken een handje toe om toch op voorsprong te komen. 
 
Wij bleven ook dan nog steeds de kansen creëren maar de afwerking bleef steken. Toevallig iemand opgemerkt dat de mooiste kans die we bijeen toverden er kwam na enkele tikken in 1 of 2 tijden? Ik wel. Al bij al een verdiende overwinning met toch nog een valse noot. Ik sta er op dat we reacties naar tegenstrevers vanaf heden achterwege laten. Het is jammer, terwijl je goed bezig bent, vervangen te moeten worden omdat je zo dreigt een rode kaart te pakken en je team in de steek te laten. Tolstoj's "Oorlog en Vrede" is ook goed te pruimen literatuur, maar hoort niet op een voetbalveld. 
 
Als je dan achteraf de kans krijgt om terug in te komen en na nog geen 2 minuten hervalt in dezelfde fout weet ik hoe Jef Geraerts de inspiratie opdeed om "De zaak Alzheimer" neer te pennen. Dit gezegd zijnde denk ik dat het weer voldoende was voor deze keer. Mijn schrijverstalenten zijn ietwat beperkter dan de aangehaalde grootheden in dit verhaaltje. We sluiten af met wie we begonnen zijn. Komende zaterdag een zelfde prestatie tegen Wolfsdonk (2de en één plaatsje voor ons in het klassement) dan wordt het smullen van Godfried Bomans' "Gedachten achter een bord spaghetti" 
Tot dinsdag op training. Marc 

Aangemeld door Marc.Scholiers

|Geplaatst door Webmaster  op maandag 05 oktober 2015 - 16:21:40 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

dinsdag 29 september 2015
U21 Diest - KSK Kampenhout 2-1 : Misplaatste arrogantie afgestraft

bal_150.png

Na het lof van de vorige weken is zaterdag in de wedstrijd tegen Diest mijn vrees van de voorbije dagen jammer genoeg uitgekomen.
 
De trainingsdagen op donderdag en vrijdag bevatten reeds voortekenen van nonchalance en arrogantie.
Tijdens de opwarming zagen we in het kaatsvormpje (pass over 20m zonder druk) de ballen in het rondvliegen.
Hoewel Danny, Dirk en ik de humor er niet van inzagen bleek dit geknoei toch wel zeer leuk te zijn voor sommigen.

Enkel tijdens de eerste 10 minuten waren we in staat om degelijk voetbal te brengen en kregen we toch even de hoop dat jullie mijn boodscahp voor aanvang van de wedstrijd begrepen hadden.

Jammer genoeg, nadat we op voorsprong kwamen, bleek het voor een aantal niet meer nodig om hun opgelegde taken uit te voeren.
4-5 spelers die na balverlies terugwandelden (mijn bomma is sneller) waardoor er dus geen blok meer was en waardoor we geen duels meer konden aangaan, simpelweg omdat we nog voor het duel begon nog moesten aankomen in de buurt van bal en tegenspeler.
Omschakeling en aansluiting in balbezit: niet meer gezien.
Nu ja, wat kon er ook misgaan hé?
Oh ja de scheidsrechter. Ok die was ondermaats, maar toch gingen we ons meer daar mee bezig houden dan met ons eigen spel.
En zo kan ik nog even verder gaan...
 
Kort gezegd, jullie hebben Diest de overwinning geschonken en weet ook dat Rik, de enige die niveau haalde en wil toonde om te winnen, werd uitgesloten na een fout die hij diende te maken door jullie laksheid in balverlies.
Er stond gewoon geen team op het veld zoals de voorbij weken het geval was.
 
Ik stel voor dat jullie hier eens zelf over nadenken en stilaan gaan beslissen waar jullie naar toe willen.
Kom terug met de voeten op de grond! Tenzij het jullie ambitie is om na de winterstop in een minderwaardige reeks te spelen. Mijne is dat alleszins niet.
We starten dus dinsdag met een propere lei. Lees dus daarom nog even opnieuw de onderlinge afspraken door en hou je er aan.
En dit is geen vraag meer maar een instructie.
Ik ga vanaf nu naar wedstrijden met jongens die in de pas lopen en hun selectie verdienen.
 
Aangemeld door Marc Scholiers

|Geplaatst door Webmaster  op dinsdag 29 september 2015 - 15:41:21 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

dinsdag 15 september 2015
U21 Houtem - Kampenhout 3-0 Sterke prestatie niet beloond.


bal_150.pngVrijdagavond wedstrijd U21 Kampenhout in Houtem. Enkele spelers waren wat eerder aangekomen en de algemene tendens luidde reeds dat Houtem geen reserveploeg heeft en dat de tegenstander vanavond met heel wat niet geselecteerden uit de A-kern (1e provinciale) in de rangen had lopen. Even de spelers op een aloud gezegde gewezen dat wie schrik heeft er van langs krijgt. 
 
Bij de opwarming, mijn barometer voor een wedstrijd, zag ik reeds dat het goed zou komen vandaag. En zo geschiedde. De eerste 30 minuten waren we onwaarschijnlijk dominant tegen een ploeg die toch vorige week in Herent was gaan winnen met 0-3. Enkel ons killer instinct staat nog niet op punt en jammer genoeg konden we ons overwicht aan balbezit en dito kansen niet omzetten in een voorsprong. 
Dan bleek de scheidsrechter, een ouder van een Houtem speler, (de echte was niet komen opdagen) een handje toe te steken. Een speler van Houtem mocht bij balverlies, 3 keer op evenveel minuten een aanval bewust afbreken zonder kaart te krijgen. Duwfouten werden alleen aan onze kant gefloten en een fout net binnen de baklijn legde hij vakkundig op de lijn en hield het bij een vrije trap. Een minuutje voor rust kregen we het deksel op de neus na een zeldzaam flatertje van de doelman, jammer maar gebeurt. 
 
Na rust hadden we het even moeilijk nadat 2 spelers van Houtem uit duidelijk buitenspel mochten doorgaan en de 2-0 maken. Toch bleven we verder gaan op ons elan en Houtem bleef onder druk. Een zuivere strafschop werd ons alweer onthouden en nadat we de laatste 30 minuten 3-4-3 zijn gaan spelen kregen we nog een derde binnen net voor tijd. De trainer en 2 spelers van Houtem kwamen zich na de wedstrijd excuseren omtrent de "prestatie" van de ref. Makkelijk als je wint natuurlijk, maar excuses aanvaardt. 
 
Chapeau aan alle spelers dat ze zijn blijven voetballen en zich niet hebben laten vangen aan de scheids. Hieraan zie ik dat er al heel wat vooruitgang is gemaakt op mentaal vlak en dat jullie teleurstelling over de uitslag niet de bovenhand krijgt op het besef dat jullie wel degelijk op voetbalgebied een sterke prestatie hebben neergezet. DIt gevoel heb ik, als trainer, ook overgehouden aan deze wedstrijd. 
Als we blijven doorwerken zoals nu, kunnen we elke ploeg in onze reeks aan. Ik merk nu al 2 wedstrijden op rij dat, patronen waar de voorbije weken op getraind is op de mat worden gelegd tijdens wedstrijden. 
 
Dan kan je als trainer alleen maar tevreden en fier zijn. Dank zij jullie kon mijn weekend alvast niet meer kapot. Bedankt jongens.

Aangemeld door Marc.Scholiers

|Geplaatst door Webmaster  op dinsdag 15 september 2015 - 14:26:55 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

woensdag 02 september 2015
Trainers gezocht !

we_want_you.pngKSK Kampenhout zoekt nog dringend extra trainers voor U8P en U9P.

Indien interesse graag een seintje bij Eddy 0497/595207 of Peter 0477/710215

 

 
|Geplaatst door Webmaster  op woensdag 02 september 2015 - 10:09:19 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

maandag 31 augustus 2015
Voetbalstage Zomer 2015 - Dribbelcircuit Winnaars


|Geplaatst door Webmaster  op maandag 31 augustus 2015 - 09:29:00 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

maandag 24 augustus 2015
Voetbalstage Zomer 2015


|Geplaatst door Webmaster  op maandag 24 augustus 2015 - 09:27:00 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

woensdag 19 augustus 2015
Het nieuwe seizoen is begonnen!

tornooi_wollfsdonk_cartoon.png
Vorig weekend waren we met verschillende ploegen te gast in Wolfsdonk.
(Met dank aan Richard Demot, opa van Pieterjan Pelgrims)

|Geplaatst door Webmaster  op woensdag 19 augustus 2015 - 22:26:42 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

maandag 03 augustus 2015
Doelman gezocht !

we_want_you.png


SK Kampenhout zoekt dringend doelman voor U11 regionale ploeg. (geboortejaar 2005)

Interesse?

Neem contact op met Gery Van Grunderbeeck via
0477/77.72.37 of geryvg@gmail.com


|Geplaatst door Webmaster  op maandag 03 augustus 2015 - 14:05:53 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht Share This:   Facebook Twitter

Ga naar pagina       >>  
Nieuwsarchief
Seizoen 2015 - 2016 Webmaster  @ (02 jul : 16:58) (Algemeen)
3de tornooiwinst Webmaster  @ (17 mei : 21:41) (U10 Provinciaal)
KSK Kampenhout zoekt trainers Webmaster  @ (17 mei : 21:34) (Algemeen)
Nieuwe foto's ! Webmaster  @ (17 mei : 20:29) (U7 Regionaal)
Inschrijven voor Familiedag 2015 ! Webmaster @ (09 mei : 13:49) (Algemeen)
Finale Provinciale Jeugdcup Webmaster  @ (07 mei : 10:06) (U12 Provinciaal)
PASAVONDEN - NIEUWE KLEDIJ ! Webmaster  @ (07 mei : 10:00) (Algemeen)
SKK Jeugdtornooi 2015 Webmaster  @ (29 apr : 17:02) (Algemeen)
SK Kampenhout zoekt spelers... Webmaster  @ (19 apr : 21:47) (Algemeen)
Nieuwe foto's ! Webmaster  @ (16 apr : 22:46) (U7 Regionaal)
Uitslag Paastornooien Webmaster  @ (08 apr : 09:39) (Algemeen)
GROTE PENSENKERMIS ! Webmaster  @ (02 apr : 22:50) (Algemeen)
NIEUWE KLEEDKAMERS ! Webmaster  @ (31 mrt : 11:27) (Algemeen)
Nieuwe foto's ! Webmaster  @ (23 mrt : 10:04) (U7 Regionaal)
Nieuwe SKK Kantine ! Webmaster  @ (02 mrt : 22:15) (Algemeen)
Afgelastingen. Webmaster  @ (24 feb : 16:20) (Algemeen)
Nieuwe foto's ! Webmaster  @ (20 feb : 15:29) (U7 Regionaal)
Nieuwscategorieën
Bezoek ons ook op Facebook !

Facebook
Webshop

webshop.jpg
Sponsors van onze jeugdploegen !
kamp motors
Intercarro
D&K
Charming Escape
groupW
Nevejan
Bedking
pvs kbc
Van bellinghen
Walter Cleynhens
Luc Torfs
M&W
Aankomende Wedstrijden

 
Zaterdag 17 oktober 2015
 
09:30RU13STERREBEEK - KSK
09:30PU10KFC.HERENT - KSK
09:30PU9TERV-DUISBURG - KSK
09:30PU8HO.VELTEM - KSK
09:30PU8TERV-DUISBURG - KSK
09:30RU7FC.PERK - KSK
09:30RU8BOORTMEERBEEK - BERG-OP
09:30RU7BERT.-LEEFDAAL - BERG-OP
10:00RU6KFC.HEVER - KSK
11:00RU11BERG-OP - KVC.HAACHT
11:15PU11KFC.HERENT - KSK
11:15PU9KFC.HERENT - KSK
13:00PU12TERV-DUISBURG - KSK
13:30PU15BEERSEL DROGENBOS - KSK
15:00RES-FHOFSTADE - KSK
15:00RU10ZEMST SP. - KSK
17:00PU21KFC.HERENT - KSK
17:00RU15VILVOORDE - KSK
17:30PU17EPPEGEM - KSK
 


Zondag 18 oktober 2015

09:30PU13KAC.BETEKOM - KSK
15:002P-ASK.KAMPELAAR - KSKAankomende aktiviteiten

 
affiche_halloween_2015_sm.jpg
 
affiche_stoofvleeskermis_2015_sm.jpg
11 december : kaas-en wijnavond
17 januari : wildfestijn
28 februari : brunch
18 maart : kwis
 
 
 
(c)2012 Danny Surin for SK Kampenhout.
De informatie op deze website mag niet gebruikt of gekopieerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.